2105559311 6942012677 Μαγούλα, Αττική
 
 
 
 
 
P.L.B. Β. & Ε. ΠΑΠΠΑΣ Ο.Ε.
Βιομηχανία Μεταλλικών Ικριωμάτων Μαγούλα Αττικής


Η εταιρεία μας “P.L.B. Β. & Ε. ΠΑΠΠΑΣ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Μαγούλα Αττικής, από το 2001 πρωτοπορεί στην κατασκευή και εμπόριο μεταλλικών ικριωμάτων, μεταλλικών πλατφόρων, στην επεξεργασία και στην μόνωση σωλήνων ύδρευσης και άρδευσης.

Στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, κατασκευάζονται ικριώματα βάσει προδιαγραφών του ΕΛΟΤ κατάλληλα για ξυλότυπους, γέφυρες, εξωτερικές καλύψεις και μεταλλικές πλατφόρμες.

Προτείνονται λοιπόν, προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, καινούργια σε λύσεις εμπιστοσύνης και ποιότητας.
 
 

 


 

 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Σε εμάς θα βρείτε μεταλλικά ικριώματα, μεταλλικές πλατφόρμες και εξαρτήματα αυτων. Παράλληλα, δραστηροποιούμαστε με την μόνωση σωλήνων ύδρευσης και άρδευσης, με ίδια υλικά και εμπορία αυτών.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στο χώρο των μεταλλικών ικριωμάτων, σας παρέχει πλήρει και αξιόπιστα προϊόντα όσον αφορά την ποιότητα, τη λειτουργικότητα αλλά και την ασφάλεια τους.
 
 
Όλα τα ικριώματα που κατασκευάζει η εταιρείας μας είναι πιστοποιημένα όπως ορίζει η Ελληνική Νομοθεσία σχετικά με την ασφαλή κατασκευή και χρήση μεταλλικών ικριωμάτων στη χώρα.

Η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία, τα καινοτόμα και υψηλής ασφάλεια προϊόντα που κατασκευάζουμε, κατατάσουν την εταιρεία μας ως μια από τις πιο αξιόπιστες στο χώρο των μεταλλικών ικριωμάτων στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητα με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη, αλλά και η διαρκείς εξέλιξη των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή
για να μας δώσετε την παραγγελία σας.